Miloš Ivanović: Predavanja “Uvod u digitalni marketing”

Miloš Ivanović - Uvod u digitalni marketing (Supervision) creative director studio
Miloš Ivanović, kreativni direktor Supervision-a, održao je u Infinite Space-u prvo predavanje (od četiri u nizu) na temu “Osnove digitalnog marketinga”.

U ponedeljak je, u Infinite Space-u @infinitespace.rs, Miloš Ivanović, osnivač i kreativni direktor produkcijske kuće SUPERVISION, kao stručni konsultant i medijski supervizor sa dugogodišnjim iskustvom, ovog puta u ulozi predavača, održao prvo predavanje (u nizu od 4) „Uvod u digitalni marketing“, na dve uopštene teme: „Osnove digitalnog marketinga“ i „Website“.

Prisutni su imali priliku da se, kroz predavanje koncipirano tako da pruži osnovna znanja iz ove oblasti, bolje upozanju sa osnovama digitalnog marketinga, kao i da sagledaju „širu sliku“ kako bi jasnije razumeli i svaki pojedinačni segment, i kanal promocije.

Prvo predavanje u nizu, Uvodno predavanje, osmišljeno je tako da prisutnima pruži osnovna znanja o digitalnom marketingu, o tome šta je uopšte digitalni marketing, šta sve podrazumeva, koja mu je svrha, itd.

Na ovom predavanju bavili smo se web sajtom, na nivou za početnike (kako i gde se registruje sajt, šta su domen i hosting, gde i kako se kupuju, o čemu treba voditi računa kada se bira ime i adresa web sajta, šta je važno kod postavljanja web sajta i kako ga pravilno postaviti, šta je SEO optimizacija, šta je SSL, koje vrste i kakvi tipovi web sajtova postoje, itd.)

Supervision logo

S A Z N A J T E
više o kreativnom studiju SUPERVSION
na njihovim društvenim mrežama

website:
www.supervision.rs ↗

Vratite se na početnu stranicu klikom ovde.