OD 20. APRILA: Set radionica “Oslobodi se i progovori”

Oslobodi se i progovori Marija Nemec
Oslobodi se i progovori Kako da konačno naučiš i propričas strani jezik

Imate blokadu da pričate na stranom jeziku, iako ga učite neko vreme? Nemate motivaciju da učite strani jezik i ne znate kako da se moticišete? Još uvek niste pronašli stil učenja koji vam odgovara?
Onda je set radionica “Oslobodi se i progovori” upravo ono što vam treba!

U subotu 20. aprila od 10-14h, u Infinite Space-u (Gospodara Vučića 78), održaće se prva radionica od ukupno četiri u nizu “Oslobodi se i progovori”, koje vodi Marija Nemec profesor stranih jezika i internacionalni NLP trener.

Na radionicama ćete imati priliku da naučite kako da ograničavajuća uverenja, zbog kojih imate blokade da govorite, pretvorite u podržavajuća uverenja, zatim kako da znate da li vam je i zašto nešto zaista važno i da li je to vaš cilj, kako da motivišete sebe na ostvarenje bilo kog cilja, i još mnogo toga.

Koncept “Oslobodi se i progovori” se sastoji iz četiri dela, odnosno četiri radionice koje su kreirane i bazirane na primerima iz prakse, mom ličnom iskustvu, kao i na interaktivnim i konkretnim vežbama i tehnikama koje ti mogu pomoći da sa mnogo više uživanja učiš i govoriš strani jezik.

Jezik na kome se radionice održavaju je srpski.

Svaka radionica traje četiri sata i obuhvata sledeće četiri teme:

  1. Snaga uverenja
  2. Motivacija i stil učenja
  3. Strategije učenja stranog jezika
  4. Ponašaj se kao izvorni govornik

Više informacija o radionicama “Oslobodi se i progovori” možete pronaći ovde.