Održana radionica sirove ishrane “Vege izazov sa Danijelom”

Prethodnog vikenda, u Infinite Space-u, održana je radionica Vege izazov sa Danijelom – „Raw Vegan: Kako početi“.

Danijela Pantić Conić, urednica online magazina  „Eva i ja” (www.evaija.com), autorka emisija „Vege izazov sa Danijelom” na Kitchen TV (www.kitchentv.rs) i koorganizatorka festivala  „Kuhinje sveta” (www.kuhinjesveta.com), kao podrška svima koji biraju zdraviju ishranu i sirove obroke, osmislila je i vodila ovu radionicu.

Prisutni su dobili odgovore na pitanja kao što su: Kako početi sa sirovom veganskom ishranom? Da li zameniti sve odjednom? Šta je najbolji detoks? Da li su sokovi bolji od smutija?

Na radionici se aktivno spremala hrana, a potom se i degustiralo sve što je spremljeno.

Polaznici su naučili kako mogu sami da pripreme ukusne namaze, glavna jela, smutije i slatkiše. Počeli smo sa energetskim smitijem, nastavili sa odličnim sirovim majonezom, i završili sa sarmicama.

Zbog velikog interesovanja i svih vas koji niste uspeli da prisustvujete radionici prethodnog vikenda, odlučili smo da istu ponovimo. Pratite naše društvene stranice @infinitespace.rs (facebook i instagram), kao i objave na našem website-u www.infinitespace.rs, gde ćemo objaviti sledeći termin održavanja radionice.

Radujemo se novom druženju!