BRZO UČENJE 2-dnevni trening

Brzo i Lako Učenje

TRENING JE ZAVRŠEN!

Pratite našu web stranicu i stranice na društvenim mrežama za obaveštenja i najave narednih treninga.

Objedinjen trening tehnika brzog učenja, brzog čitanja, lakog pamćenja, koncentracije i mapa uma.

Dvodnevni trening brzog učenja pomoći će vam da pamtite najmanje 3 puta brže, sa duplo manje napora. Tako stečeno znanje biće vam i do pet puta dugotrajnije.

Ubuduće lako pamtite svako ispitno pitanje, važan podatak za firmu, ime vaših poslovnih partnera… Držite sve informacije “u malom prstu”.

Za samo 2 dana imaćete priliku da:

 • ovladate posebnim tehnikama učenja
 • saznate kako da kreirate mape uma za lakše pamćenje
 • podignete svoje pamćenje na viši nivo
 • pojačate svoju koncentraciju do maksimuma
 • ubrzate proces razmišljanja i zaključivanja.

I sve to bez obzira na vaše godine i iskustvo. Bilo da ste učenik osnovne/srednje škole ili student i potrebno vam je da ovladate tehnikama za brzo učenje i lako spremite predmet, ili možda već radite i potrebno vam je da podignete svoju profesionalnu efikasnost. U penziji ste i želite da očuvate i poboljšate svoje pamćenje.

Šta ćete sve naučiti na treningu brzo učenje i mape uma?

Trening je baziran na 3 principa brzog učenja – sinhronizacija rada leve i desne hemisfere mozga, učenje sa adekvatnim emocijama i pravilno ponavljanje.

 • Mape uma – trening brzo učenje je baziran na mapama uma. Njih je osmislio britanski naučnik Toni Buzan. Drugi naučnik na čijem radu je zasnovan trening je Rodžer Speri. On je dokazao da se leva i desna hemisfera razdvajaju u 12 godini i da posle toga imaju različite funkcije. Za to otkriće dobio je Nobelovu nagradu osamdesetih godina prošloga veka.
 • Motivacija i emocije – Da bismo bilo uspešni u nekom poslu, sportu ili učenju veoma je važno da budemo motivisani za to. Zato je od presudnog značaja da, sa jedne strane, nemamo emocije koje mogu da nam odmažu, a da sa druge strane, znamo kako da dođemo do emocija koje će biti naša pokretačka snaga.
 • Ponavljanje naučenog – Pravilno obnavljanje gradiva u tačno određenom vremenskom intervalu, od presudnog je značaja za brzo pamćenje i dugotrajno zadržavanje informacija.

Ko je trener?

Trening vodi lično Boban Stojanov – trener intelektualnih veština, široj javnosti poznat kao trener “Super ljudi”, popularnog serijala TV emisija emitovanog na TV PRVA.

Boban Stojanov bavi se već petnaest godina razvojem intelektualnih veština. Prve dve godine radio je to samostalno, izučavajući tehnike studiranja fakulteta koji nije voleo. Svoje iskustvo je pretočio u knjigu „BRZO UČENJE – Kako sam završio fakultet koji ne volim“, koja je objavljena u oktobru 2013. godine. Po završenim studijama počinje da radi kao instruktor-predavač na seminarima koji se bave ubrzanim čitanjem, poboljšanim pamćenjem, razvojem kreativnosti i efikasnim učenjem.

Svoju edukaciju je nadogradio na brojnim seminarima kod vrhunskih autoriteta – Velike tajne uspeha, seminar Brajana Trejsija, Prodaja i umrežavanje, seminar Toma Hopkinsa. Inovativne strategije za rast prodaje i profita, seminar Rovana Gibsona. Sertifikovani je praktičar i master NLP-a (Business & Master Practicioner). Svoj fokus usmeren na oblast unapređenja intelektualnih veština, komunikacije, rast prodaje i profita koristi na pravi način i osmišljava sopstvene programe.

Tom Best
Brajan Trejsi
Tom Hopkins
Rovan Gibson

Četiri godine je imao seminare akreditovane od strane Ministarstva prosvete, putem kojih je vrlo uspešno svoje programe predstavljao profesorima osnovnih i srednjih stručnih škola koji su to znanje sprovodili u svojoj praksi i dobijali zadivljujuće rezultate.

Boban Stojanov osnivač je i direktor “Akademije znanja”, čija je misija da učenje pretvori u veliku zabavu.

Autor je sledećih seminara: Škola u vašoj kući, Lako i brzo učenje, Brzo i efikasno čitanje, Super pamćenje, Moć uspešne komunikacije I i II, Moć koncentracije i radionice žongliranja. Svoje dane provodi uživajući u radu sa ljudima.

Šta ćete saznati na treningu brzog učenja?

Na treningu brzog učenja saznaćete kako da:

 • primenjujete delotvorne i lako primenljive tehnike brzog čitanja – povećate brzinu čitanja
 • sprečite zaboravljanje gradiva
 • pravilno odgovarate i dobijete odličnu ocenu u školi ili na fakultetu
 • brzo savladate tremu
 • lako zapamtite predavanje profesora na času
 • brzo pamtite apstraktne pojmove, nizove i brojeve
 • razvijete svoju kreativnost
 • motivišete sebe kod poslova koji vas ne inspirišu
 • popravite svoje raspoloženje

Šta ćete moći po završetku treninga brzog učenja?

Uz mape uma i tehnike za brzo učenje sa lakoćom ćete moći da vidite dobru poslovnu priliku pre drugih, brzo i efikasno otkrijete šta neko želi, budete dominantni u svakoj vrsti rasprave, setite se potrebnog podatka baš onda kada vam to treba, brže rešavate probleme, postižete bolji uspeh tokom školovanja i rada.

I da, sve ovo možete postići za samo 2 dana na treningu brzog učenja.

Brzo i Lako Učenje

Besplatan UVODNI INFO ČAS biće održan u sredu 29. maja i sredu 5. juna 2019, od 18h
u Infinite Space-u.

Iskoristite popust od 37%!

Iskoristite popust od 37%!

Cena dvodnevnog treninga “Brzo učenje” iznosi 13.500 dinara

Za rane prijave (do 5. juna 2019.) obezbedili smo popust od čak 37%!

(tako plaćate samo 8.500 dinara umesto punog iznosa 13.500 dinara)

✅ U cenu je uključen sav potreban materijal za rad.
✅ Po završetku teninga dobijate sertifikat koji izdaje Akademija znanja.
✅ Trening će se održati u subotu i nedelju (8 – 9. juna) u periodu od 10h do 17h.

⚠️ Broj polaznika je ograničen brojem mesta, zato požurite i prijavite se na vreme❗️

TRENING JE ZAVRŠEN!

Pratite našu web stranicu i stranice na društvenim mrežama za obaveštenja i najave narednih treninga.