Radionica: “Moja ostvarena 2019. godina”

Radionica: "Moja ostvarena 2019. godina"

RADIONICA JE ZAVRŠENA!

Pratite našu web stranicu i stranice na društvenim mrežama za obaveštenja i najave narednih radionica.

🌞 Da li ste ikada jako poželeli i planirali nešto 📋, a da Vam se nije ostvarilo? ⛔️ Ako Vam se to desilo nekada u životu, možda Vas je to obeshrabrilo da ponovo pokušate da Vaše želje pretvorite u stvarnost 🌟, a možda ste čak izgubili i veru da je to i moguće. 🌧

Baš zbog toga što MI verujemo i znamo da naše želje mogu da postanu stvarnost 💫, želimo da Vas pozovemo na novogodišnju radionicu 🎄”Moja ostvarena 2019. godina” ☃️, posle koje ćete i Vi početi da verujete da je ovo moguće.🙏 Ciljevi koji se ostvaruju!

Na ovoj radionici ćete naučiti 📖 koja je razlika između želje i cilja 🎯, kao i na koji način da definišete korake 📈 na putu do ciljeva u Vašem životu tako da na kraju 2019. oni zaista budu ostvareni i ispunjeni ✨, a zajedno sa njima i Vi. 😃 Želje nisu isto što i ciljevi!

Radionica traje 8 sati, iz dva dela, dva dana po četiri sata, i održaće se u edukativnom centru Infinite Space, 9. i 10. februara 2019. od 10h do 14h na adresi Gospodara Vučića 78.

Radionicu će voditi sertifikovani NLP treneri Silvana Stojanovič Louis, Marija Nemec i Miloš Ivanović.

🙏 Radujemo se što ćemo zajedno kreirati ciljeve i sigurnim koracima 👣 krenuti kroz 2019. godinu! 🎄

U prazničnom duhu 🎄 obezbedili smo i specijalan novogodišnji popust -25%, tako da je ukupna cena radionice za oba dana (8 sati) 6000 din (8000 din). ☃️

VAŽNA NAPOMENA: Rezervacije su obavezne jer je broj mesta ograničen❗️

RADIONICA JE ZAVRŠENA!

Pratite našu web stranicu i stranice na društvenim mrežama za obaveštenja i najave narednih radionica.

Vratite se na početnu stranicu klikom ovde.

Ako poznaješ još nekoga kome bi ova radionica bila korisna, možeš podeliti ovu objavu sa tom osobom/osobama koristeći sledeće brze linkove (društvene mreže):