Radionica: “WOW žena”

RADIONICA JE ZAVRŠENA!

Pratite našu web stranicu i stranice na društvenim mrežama za obaveštenja i najave narednih radionica.

Aktiviraj snagu ženske energije uz Petru Čutuk, 20. aprila u Beogradu!

Nedostatak samopouzdanja. Negativne emocije prema sebi. Nezadovoljstvo životom. Osećaj srama. Nemogućnost pronalaska partnera. Ovo su samo neki od “simptoma” s kojima se danas susreće veliki broj žena. Zbog vremena u kojem živimo, kada mnogi smatraju žensku energiju slabijom, u želji da budu prihvaćene, sve veći broj žena više aktivira muški princip, a žensku energiju pomalo potiskuje što ih dovodi do nezadovoljstva.

Vreme je za velike životne promene. Vreme je da shvatiš koliku snagu imaš u sebi i da počneš da je koristiš.

Petra Čutuk će sa zadovoljstvom podeliti sa tobom ovo predivno, drevno znanje, tehnike koje lično praktikuje već deset godina, i koje su i njoj pomogle da prihvati svoju žensku energiju.

Želiš li da se povežeš s najsnažnijom energijom koja se nalazi u tebi? Ženska energija je toliko snažna da iz nje nastaje novi život. To je energija radosti, lepote, slobode, nesputanosti, intuicije… Kroz “Wow žena” radionicu naučićeš tehnike i alate kako da je aktiviraš i u potpunosti promijeniš svoj život.

Radionica će se održati u subotu 20. aprila 2019. godine, sa početkom u 16h, u Infinite Space-u, Gospodara Vučića 78, u Beogradu.

Radionica se sastoji od 3 dela, i traje ukupno 3,5h (do 19.30h).

Više informacija o radionici “Wow žena” možeš pronaći ovde:

Ko je Petra Čutuk?

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vežbi disanja s sertifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno sertifikovani NLP master i autorka metode Snaga Žene koju je online i uživo završilo preko 500 žena.

Sa 16 godina počela je da se bavi radom na sebi, koji joj je doneo velike transformacije, zbog kojih je i odlučila da prihvati ovaj plemeniti poziv da inspiriše i podučava ljude kako da počnu da veruju, da traže i manifestuju život kakav žele u svim oblastima života. 

Redovno, već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko hiljada zadovoljnih klijenata, kojima je pomogla u duhovnom i ličnom razvoju. Uz ovo Petra je danas uspešna preduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom, koji je ubrzo nakon lansiranja postao svetski brend.

Gde se održava radionica?

Infinite Space

Gospodara Vučića 78
11000 Beograd, Srbija
+381 64 5 317 317
info@infinitespace.rs

🚌 Autobuske linije GSP: 22, 25, 25P, 26, 46, 55

RADIONICA JE ZAVRŠENA!

Pratite našu web stranicu i stranice na društvenim mrežama za obaveštenja i najave narednih radionica.

Vratite se na početnu stranicu klikom ovde.